Clientervaringen

Vrouw, 48 jaar. Hoofdpijnklachten.

Ruim 3,5 jaar geleden ben ik getroffen door een hersenbloeding. Gelukkig op een ‘goede’ plek, waardoor ik geen uitvalsverschijnselen heb gehad, maar ik had ook na een jaar nog heel veel hoofd- en nekpijnen. Na een aantal dingen geprobeerd te hebben, kwam ik bij Karin in de praktijk. Ik kende haar al van de behandeling die ik jaren daarvoor voor RSI van haar had gehad. Toen naar volle tevredenheid.

Mijn klachten waren in dit geval wel ernstiger en daarom zijn we begonnen met heel veel ontspanningsoefeningen, die ik dagelijks kon toepassen en zodra ik hoofdpijn voelde opkomen. Dit werkte (en werkt) heel goed. Soms val ik er gewoon van in slaap. Na enige tijd kwamen daar versterkende oefeningen bij.

Ongeveer iedere 14 dagen ga ik voor een behandeling naar de praktijk in Woubrugge en met heel kleine stapjes gaat het steeds beter met me: ik ben fitter, heb veel minder hoofdpijn en nekklachten en voel me steeds beter!

 

Vrouw, 29 jaar, zwanger (inmiddels bevallen) van derde kindje.


Ik ben bij Oefentherapie Ter Aar terecht gekomen, omdat ik in mijn zwangerschap veel last had van mijn bekken. Ik had me ingeschreven voor een zwangerfit-cursus die ook door Karin werd gegeven, maar had daarnaast ook individuele begeleiding en oefentherapie nodig. Ik heb een hele leuke klik met Karin en ze heeft me super geholpen. Met de pijn in mijn bekken kon ik steeds beter omgaan door de therapie en de oefeningen, die ik ook thuis kon doen. En in combinatie met de zwangerfit-cursus waarin Karin rekening hield met mijn beperkingen, werd de pijn echt minder. Ook na de bevalling heeft Karin me goede tips en oefeningen meegegeven, waardoor ik nu zo goed als pijnvrij ben en volop kan genieten van mijn kindje. Bedankt Karin!

 

Vrouw, 38 jaar. Nek-schouderklachten.

Ik kwam na veel bezoeken aan andere therapieën bij Karin terecht.

Ze maakte me bewust van het feit dat ik altijd met mijn schouders opgetrokken zit! Dit heb ik nooit doorgehad! !

Daarbij let ik nu veel meer op mijn houding als ik zit te werken achter de computer.

Samen met de ontspanningsoefeningen die ik van haar geleerd heb en het bewust ontspannenvan van mijn schouders gaat het nu een stuk beter. En is het resultaat blijvend!